ZLF -Beograd

AŽF: Stop mizoginiji na našim univerzitetima!

05.04.24.|

Autonomni ženski front ispred Zeleno-levog fronta upućuje podršku članicama Odbora za rodnu ravnopravnost Univerziteta u Novom Sadu prof. dr Vladislavi Gordić Petković, prof. dr Gordani Lalić-Krstin i dr Zorani Antonijević, koje su istupile iz ovog tela, kao i redovnoj profesorki Filozofskog fakulteta Sabini Halupka Rešetar, koja je prethodno podnela ostavku na mesto Prorektorke za međunarodnu saradnju.

Osuđujemo Šapićevo širenje mržnje i revizionizam

04.04.24.|

Beogradski odbor Zeleno-levog fronta osuđuje opasne izjave predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića, koji poput njegovog ideološkog mentora Vojislava Šešelja poziva na iseljavanje i rušenje Kuće cveća.

Neprihvatljivi pritisci SNS-a na zaposlene u javnom preduzeću Gradsko stambeno Beograd

03.04.24.|

Zeleno-levi front izražava veliku zabrinutost povodom informacija koje dolaze iz javnog preduzeća Gradsko stambeno Beograd, gde zaposleni trpe velike pritiske od strane rukovodstva i menadžmenta kako bi sakupljali kapilarne i sigurne glasove za SNS, učestvovali u stranačkim akcijama i išli u kampanju od vrata do vrata.

Svetski dan autizma: Neophodno unapređenje obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite

02.04.24.|

Povodom Svetskog dana autizma, Zeleno-levi front daje svoju podršku osobama sa autizmom i njihovim porodicama. Svesni smo nedostataka obrazovnog sistema, kao i sistema socijalne i zdravstvene zaštite, zbog čega smo tu za sve aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje pristupa obrazovanju, socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti.

Lokalni odbor: