ZLF - Subotica

ZLF Subotica: Sumnja u predloženi plan JPP SU-Trans

09.02.24.|

Na 43. sednici Skupštine grada Subotice, usvojeni su programi poslovanja javnih preduzeća, među kojima se ističe plan o uspostavljanju javno-privatnog partnerstva sa JP „Subotica-trans“. Ova odluka temelji se na, kako se navodi, nepotpisanom Elaboratu o opravdanosti javno-privatnog partnerstva, izrađenom na osnovu studija Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kandidujemo politiku decentralizacije i očuvanja resursa Vojvodine

21.11.23.|

Zeleno levi front u okviru koalicije „Srbija protiv nasilja“ na prestojećim izborima za Skupštinu AP Vojvodine kandiduje politiku Vojvodine bez nasilja, očuvanje resursa Vojvodine, kao i politiku decentralizacije, smanjenja nejednakosti i jednakih šansi za sve, istakla je danas kandidatkinja te partije za pokrajinski parlament Tamara Maksić.

Izborna koalicija Srbija protiv nasilja predala listu

08.11.23.|

Predstavnici partija i pokreta oko liste "Srbija protiv nasilja" predali su listu kandidata za predstojeće republičke izbore u sedištu Republičke izborne komisije (RIK).

Kozma na tribini u Subotici: Moramo da rešimo tri goruće krize koje Vučićev režim stvara

04.04.23.|

Robert Kozma, narodni poslanik Zeleno-levog kluba, odnosno pokreta “Ne davimo Beograd” koji je odlučio da preraste u partiju koja će delovati na teritoriji cele Srbije, rekao je da odgovor na pitanje “kakvu Srbiju želimo posle Vučića?” leži u tri politike trebalo da čine okosnicu rešavanja tri goruće krize u Srbiji. “Jedno je da se mora ...