ZLF - Subotica

Kopredsednik – Luka Vučinac

Kopredsednica – Jana Krstić

ZLF Subotica vam predstavlja svoj prvi njuzleter

05.04.24.|

ZLF Subotica kroz svoj njuzleter želi da vam predstavi akcije kao i odabrane teme svakog meseca koje smatraju ključnim problemima u gradu.

ZLF Subotica: Sumnja u predloženi plan JPP SU-Trans

09.02.24.|

Na 43. sednici Skupštine grada Subotice, usvojeni su programi poslovanja javnih preduzeća, među kojima se ističe plan o uspostavljanju javno-privatnog partnerstva sa JP „Subotica-trans“. Ova odluka temelji se na, kako se navodi, nepotpisanom Elaboratu o opravdanosti javno-privatnog partnerstva, izrađenom na osnovu studija Saobraćajnog fakulteta Univerziteta u Beogradu.

Kandidujemo politiku decentralizacije i očuvanja resursa Vojvodine

21.11.23.|

Zeleno levi front u okviru koalicije „Srbija protiv nasilja“ na prestojećim izborima za Skupštinu AP Vojvodine kandiduje politiku Vojvodine bez nasilja, očuvanje resursa Vojvodine, kao i politiku decentralizacije, smanjenja nejednakosti i jednakih šansi za sve, istakla je danas kandidatkinja te partije za pokrajinski parlament Tamara Maksić.

Izborna koalicija Srbija protiv nasilja predala listu

08.11.23.|

Predstavnici partija i pokreta oko liste "Srbija protiv nasilja" predali su listu kandidata za predstojeće republičke izbore u sedištu Republičke izborne komisije (RIK).