Vesti

ZLF Subotica vam predstavlja svoj prvi njuzleter

05.04.24.|

ZLF Subotica kroz svoj njuzleter želi da vam predstavi akcije kao i odabrane teme svakog meseca koje smatraju ključnim problemima u gradu.

Osuđujemo Šapićevo širenje mržnje i revizionizam

04.04.24.|

Beogradski odbor Zeleno-levog fronta osuđuje opasne izjave predsednika Privremenog organa Grada Beograda Aleksandra Šapića, koji poput njegovog ideološkog mentora Vojislava Šešelja poziva na iseljavanje i rušenje Kuće cveća.

Neprihvatljivi pritisci SNS-a na zaposlene u javnom preduzeću Gradsko stambeno Beograd

03.04.24.|

Zeleno-levi front izražava veliku zabrinutost povodom informacija koje dolaze iz javnog preduzeća Gradsko stambeno Beograd, gde zaposleni trpe velike pritiske od strane rukovodstva i menadžmenta kako bi sakupljali kapilarne i sigurne glasove za SNS, učestvovali u stranačkim akcijama i išli u kampanju od vrata do vrata.

Svetski dan autizma: Neophodno unapređenje obrazovanja, socijalne i zdravstvene zaštite

02.04.24.|

Povodom Svetskog dana autizma, Zeleno-levi front daje svoju podršku osobama sa autizmom i njihovim porodicama. Svesni smo nedostataka obrazovnog sistema, kao i sistema socijalne i zdravstvene zaštite, zbog čega smo tu za sve aktivnosti koje imaju za cilj unapređenje pristupa obrazovanju, socijalnoj i zdravstvenoj zaštiti.

Lazović o tri ključna zahteva opozicije za fer i poštene izbore

02.04.24.|

Razgovori opozicije i vlasti biće nastavljeni u sredu, do tad vlast ima rok da odgovori na zahteve opozicije. Gost sinoćnjeg Dnevnika na TV Nova bio je Radomir Lazović iz Zeleno - levog fronta, koji je deo koalicije Srbija protiv nasilja. On je pojasnio da li su za opziciju tri zahteva koje su izneli na sastanku, sve ili ništa.