ZLF - Pančevo

Kopredsednica – Tamara Maksić

Kopredsednica – Isidora Tornjanski

Cara Dušana 33, Pančevo
[email protected]

Grad Pančevo se razvija na štetu svojih građana

19.04.24.|

Zeleno-levi front izražava ozbiljnu zabrinutost zbog nedostatka jasnog, dugoročnog i održivog plana za razvoj grada Pančeva. Naglašavamo da se grad ne razvija ravnomerno, niti u skladu sa potrebama svojih građana, već su interesi pojedinaca često prioritetniji od opštih dobrobiti.

Kandidujemo politiku decentralizacije i očuvanja resursa Vojvodine

21.11.23.|

Zeleno levi front u okviru koalicije „Srbija protiv nasilja“ na prestojećim izborima za Skupštinu AP Vojvodine kandiduje politiku Vojvodine bez nasilja, očuvanje resursa Vojvodine, kao i politiku decentralizacije, smanjenja nejednakosti i jednakih šansi za sve, istakla je danas kandidatkinja te partije za pokrajinski parlament Tamara Maksić.

Izborna koalicija Srbija protiv nasilja predala listu

08.11.23.|

Predstavnici partija i pokreta oko liste "Srbija protiv nasilja" predali su listu kandidata za predstojeće republičke izbore u sedištu Republičke izborne komisije (RIK).

Ne davimo Beograd poziva Grad Beograd da uspostavi liniju BG voza do Pančeva

01.11.22.|

Iako veliki broj ljudi svaki dan putuje na potezu Beograd – Pančevo, već deset godina ne postoji železnički putnički saobraćaj na ovoj relaciji zbog nepostojanja političke volje. Ne davimo Beograd poziva Grad Beograd da omogući građanima ovaj vid održivog, boljeg i efikasnijeg vida prevoza, jer bi njegovim uspostavljanjem, svi imali višestruke koristi. Produžavanje BG ...