ZLF - Užice

Kopredsednik – Vladan Sinđić

Kopredsednica – Jovanka Lučić

Ljube Stojanovića 5, Užice
[email protected]

ZLF Užice: Rizik po zdravlje i bezbednost a ne mirisna i vizuelna perjanica – Tražimo ostavke i odgovornost

10.05.24.|

Zeleno-levi front Užice ponavlja zahtev da čitavo rukovodstvo grada Užica, zajedno sa menadžmentom deponije “Duboko” hitno podnese ostavke, a tom zahtevu dodaje i osobu koja je ispred Zavoda za javno zdravlje Užice izdala jučerašnje saopštenje da su “vrednosti izmerenih zagađujućih materija niže od graničnih a da je prisutna vizuelna i mirisna perijanica paljevine”. Dajemo rok da se ovo uradi do ponedeljka, kada ćemo preduzeti dalje korake.

ZLF Užice: Ostavke zbog požara na deponiji Duboko!

06.05.24.|

Zeleno-levi front Užice zahteva da čitavo rukovodstvo grada Užica, zajedno sa menadžmentom deponije “Duboko” hitno podnese ostavke! To bi bio najmoralniji čin koji bi u ovom momentu ovi nesposobnjakovići i štetočine mogli da učine!

Formirana koalicija Biramo borbu, biramo Užice!

29.04.24.|

Političke stranke Zeleno-levi front i Narodni pokret Srbije danas su u Užicu potpisale sporazum o obrazovanju koalicije BIRAMO BORBU, BIRAMO UŽICE radi podnošenja liste za učešće na lokalnim izborima za odbornike Skupštine grada Užica koji će se održati 02. juna 2024. godine.

ZLF Užice: Rasipanje novca građana se nastavlja

28.03.24.|

Zeleno-levi front Užice poziva tužilaštvo i organe gonjenja da konačno počnu da rade svoj posao i da se ozbiljno pozabave istragom sumnjivih poslova koji se odvijaju u okviru investicija gradske uprave.

Zeleno-levi front Užice podneo krivične prijave

22.03.24.|

Zeleno-levi front Užice je danas Osnovnom javnom tužilaštvu u Užicu podneo krivičnu prijavu protiv Dušana Jovanovića zastupnika firme Opus DJ i Milana Stanimirovića bivšeg načelnika Gradske uprave za poslove organa grada, opštu upravu i društvene delatnosti grada Užica, zbog postojanja osnova sumnje da su izvršili krivično delo Zloupotreba u vezi sa javnom nabavkom koja se odnosi na angažovanje scenariste i reditelja za ceremoniju otvaranja manifestacije Užice-prestonica kulture 2024. godine.