ZLF - Užice

Era korupcije u Užicu

21.02.24.|

Nakon razotkrivanja manipulacije javnih novcem od strane gradske vlasti prilikom izbora scenariste i reditelja u okviru programa “Užice prestonica kulture 2024.”, Zeleno-levi front Užice ukazuje na još jednu sumnjivu koruptivnu radnju u izvedbi režima SNS-a i SPS-a.

Sumnjive javne nabavke u okviru programa Užice – Prestonica kulture Srbije

13.02.24.|

Zeleno-levi front Užice skreće pažnju javnosti da se u okviru projekta “Užice prestonica kulture 2024” odvijaju sumnjive koruptivne radnje kojima se izvlači novac iz kase građana i građanki Užica i stavlja u džepove ljudi bliskih SNS-u.

Izborna koalicija Srbija protiv nasilja predala listu

08.11.23.|

Predstavnici partija i pokreta oko liste "Srbija protiv nasilja" predali su listu kandidata za predstojeće republičke izbore u sedištu Republičke izborne komisije (RIK).

Nastavlja se širenje pokreta: Ne davimo Užice, decentralizacija ključno pitanje

24.11.22.|

Zeleno-levi poslanički klub, Ne davimo Beograd predstavio se građanima Užica u sklopu ideje stvaranja nacionalne organizacije posvećene rešavanju životnih pitanja ljudi, smanjenju ekonomskih nejednakosti i zaštiti životne sredine. Uz ocenu da je stanje u Užicu i zapadnoj Srbiji loše kao u ostalim delovima zemlje, Đorđe Pavićević, narodni poslanik Zeleno-levog kluba i profesor na beogradskom ...