Drage građanke i dragi građani, pokret

širi svoje delovanje i postaje

Pozivamo vas da nam se pridružite svojim potpisom za registrovanje Zeleno-levog fronta kao političke stranke koja će delovati u celoj Srbiji.

Vaš potpis nije samo znak podrške idejama za koje se već borimo zajedno.

On će biti armatura za promene koje uveliko dolaze.

ZELENO-LEVI FRONT je ime za stranku koju čine nekompromitovani, novi ljudi koji imaju znanje, energiju i iskustvo da promene Srbiju i učine je društvom jednakih šansi, solidarnosti, pravde i boljeg života.

Prerastanje pokreta Ne davimo Beograd u Zeleno-levi front je jedini mogući korak u borbi protiv vladavine režima koji više od deset godina ekonomski, politički i društveno uništava Srbiju, a stvarajući mržnju, podele i nejednakost od kojih profitiraju samo oni, i pojedinci bliski vladajućoj partiji.

Ostvarenjem naših predloga i ideja, naš grad i naša zemlja mogu biti dobri za sve.

Mi znamo kako izgraditi Srbiju na drugačijim osnovama.

Na prethodnim izborima smo dobili poverenje preko 100.000 građanki i građana – i postali najaktivnija opoziciona grupa u Narodnoj skupštini i Skupštini grada Beograda.

Zato što verujemo da naši sugrađani zaslužuju da žive u boljoj državi – mi smo ponudili konkretna rešenja i jasne predloge za rešavanje problema stanovanja, ogromnih kirija, vrtića koji će biti dostupni svima, kao i pitanja zagađenja vazduha, javnog prevoza, inflacije i poreskog sistema.

Pod imenom ZELENO-LEVI FRONT nastavićemo da se borimo na teritoriji cele Srbije za društvo razumevanja, pravde, solidarnosti i jednakih šansi. Mi verujemo da možemo živeti u društvu koje brine o očuvanju zajedničkih dobara, o kvalitetu života građana i građanki, njihovoj sreći, zdravlju i dobrobiti.