Zeleno-levi front kuca na vrata sugrađana!

Zeleno-levo front u akciji od vrata do vrata ovih dana obilazi sugrađanke i sugrađane širom Beograda. Do sada smo pokucali na preko 10.000 vrata, a neke od opština koje smo do sada obišli su Novi Beograd, Voždovac, Stari grad, Zvezdara i Zemun. 

Kampanja od vrata do vrata omogućava timu Zeleno-levog fronta da se poveže sa biračima na ličnom nivou i direktno odgovori na njihove probleme, a građanima da postave sva pitanja za koja su zainteresovani. Na ovaj način gradimo poverenje, jasnije razumemo lokalne brige, komuniciramo direktno, a dobijamo i priliku da vam jasno prenesemo naš program i poruke.

Želimo da razgovaramo sa vama, da čujemo vaše probleme specifične za svako naselje i čujemo vaše predloge kako možemo da učinimo da Beograd postane bolje mesto za život. 

Želimo da vas čujemo i da nas čujete!

Naši kandidati za beogradske izbore, kao i tim volontera vode računa o poštovanju privatnosti ljudi i lokalnih propisa tokom svojih kampanja.

Do sada smo naišli na sjajne reakcije naših sugrađana. Sve što smo čuli od vas nas je uverilo da je promena moguća i da ona dolazi 17. Decembra na izborima.

Pišite nam koje naselje biste želeli da obiđemo i vidimo se u vašem komšiluku.


*Više o tome šta je dozvoljeno u kampanji od vrata od vrata saznajte na linku: https://crta.rs/kampanja-od-vrata-do-vrata-dozvoljena-ili-ne/ 

Objavljeno: 24.11.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: