Veselinović: SNS i SPS u Privremenom organu koriste poslednju priliku da obezbede svoje redove

Treća sednica Privremenog organa Grada Beograda je pokazala koliko se SNS-u i SPS-u žuri u obezbeđivanju svojih redova pre izbora, 17. decembra. Za samo 15 minuta sednice se prošlo kroz 176 tačaka od kojih nijedna ne rešava goruće probleme Beograđana.

Umesto rasprave o najavljenoj obustavi rada privatnih vrtića i neizvesnog boravka hiljade dece, Privremeni organ se koristi za obezbeđivanje milionskih reklama za gradsku upravu koji se predstavljaju kao tekući i neodložni poslovi grada.

“Mi smo juče čuli da hiljade dece od 1. decembra možda ostaje bez sigurnog boravka u vrtiću zbog ove gradske uprave. Umesto rasprave o tome, Privremeni organ je ekspresno usvojio odluke o milionskim bilbordima za reklamiranje gradske uprave”, izjavio je nosilac liste Srbija protiv nasilja, Dobrica Veselinović.

“Jasno je da rezultati ove gradske vlasti mogu da budu samo izmišljene reklame i da i ovaj organ koriste da obezbede svoje redove još nekim korupcionim dogovorom, jer od 17. decembra u Beogradu neće biti mesta za dilove SNS-a i SPS-a”, dodao je Veselinović.

Koalicija Srbija protiv nasilja ima plan kako da Beograd bude grad bez nasilja, kriminala, korupcije i grad dostojan za život i budućnost svakog građanina. Kroz Privremeni organ ćemo obezbediti mirnu tranziciju vlasti i objaviti svaku odluku koja se na njemu donese, čineći rad gradske uprave javnim.

Objavljeno: 15.11.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: