Veselinović: Mi smo promena za Beograd bez koruptivnih šema SNS-a i SPS-a

Danas je širom Beograda počela je izgradnja montažnih objekata (kontejnera) za smeštaj beogradskih ličnih asistenata “Belih”, odnosno pripadnika komunalne policije.

Građani su se okupili na na Dorćolu, na 25. Maju i Dunavskom keju u Zemunu, kako bi sprečili uništavanje zelenih površina i dečijih igrališta zarad ostvarenja ovog plana o izgradnji kontejnera.

Još jedna u nizu koruptivnih šema gradske uprave Aleksandra Šapića, koštaće građane i građanke Beograda više od 10 miliona evra!

Za 10 miliona evra prema našem planu Za dobar grad mogli smo:

Izgraditi skoro 10 vrtića

Kupiti nekoliko kompozicija BG voza i tramvaja i smanjiti gužve u saobraćaju

Zameniti skoro 20 000 individualnih ložišta u Beogradu, što je skoro 10 % od ukupnog broja individualnih ložišta u Beogradu čime bi značajno rešilo pitanje zagađenja vazduha.

“Beogradu je potrebna promena, jasna vizija i jasan plan gde se, zašto i kako troši svaki dinar namenjen poboljšanju života građana. Mi taj plan imamo i spremni smo da budemo promena kakva je Beogradu potrebna. Znamo da je smena SNS-a i SPS-a naš prvi korak za bolju budućnost”, izjavio je Dobrica Veselinović, šef odborničke grupe koalicije Moramo, Zeleno-levi front/ Ne davimo Beograd.

Zeleno levi front/Ne davimo Beograd smatra da je umesto besmislenog i preskupog postavljanja kontejnera za komunalce, već pretrpanom javnom prostoru grada Beograda, ovaj ogroman novac bilo bolje uložiti u izgradnju novih i prekopotrebnih gradskih vrtića, optimizaciju i poboljšanje javnog prevoza, kao i projekte energetske efikasnosti.

Objavljeno: 03.10.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: