Stojmenović : Demistifikovati da se u institucijama ne može ništa postići

Odbornica Zeleno-levog fronta Natalija Stojmenović, koja će predvoditi odborničku grupu u Skupštini grada Beograda, ocenila je danas da je potrebno demistifikovati da se u institucijama ne može ništa postići.

Ona je za televiziju N1 rekla da se borba mora voditi na svim mestima, jer se samo tako može vršiti pritisak, koji je do sada davao rezultate, i “smeniti ova vlast”.

“Svako od nas proba različite metode borbe… Birači su nam dali mandate da se borimo u institucijama. U okolnostima u kojima radimo moramo da budemo zagledani u budućnost, ali da budemo i realni – da budemo bolji i više radimo… Kada se nalazite u institucijama vi dajete glas nekim građanima, i to nije mala stvar, na vama je da radite da on bude utemeljen”, ocenila je Stojmenović.

Navela je da su svesni da u ovom trenutku nisu dobili poverenje građana da sprovode svoje politike, koji uključuju promociju platforme koja će se baviti brigom o građanima i rešavanjem problema Beograđana.

Stojmenović je navela i da od kada je Srpska napredna stranka (SNS) na vlasti, nije bilo fer i poštenih izbora, i zato misli da ih “na izborima nećemo smeniti”.

Objavljeno: 24.06.24.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: