Pokušaj sabotaže Dobrice Veselinovića od strane Šapića i Nikodijevića

Dobrica Veselinović kao ravnopravni član Privremenog organa Grada Beograda, nije pozvan na obilazak radova na izgradnji beogradske autobuske stanice od strane predsednika Privremenog organa Aleksandra Šapića i člana Privremenog organa Nikole Nikodijevića.

Ovaj poziv, juče je gradska uprava objavila na svom sajtu, pa je Veselinović tako dobio informaciju o obilasku radova i pojavio se na licu mesta. “Rekao sam da ću biti oči i uši građana tokom ove tranzicije vlasti u Beogradu, zato sam i došao ovde. Do sada smo imali toliko neispunjenih obećanja, jedan od onih koji zasigurno remete svakodnevni život sugrađana jeste stanje u gradskom prevozu. Autobuska stanica će svakako biti jedan od prioriteta nove gradske vlasti”, rekao je Dobrica Veselinović.

Uloga Privremenog organa grada Beograda jeste da radi neodložne i hitne poslove iz oblasti gradske uprave do formiranja nove gradske vlasti. Dobrica Veselinović će nastaviti da kao član Privremenog organa grada Beograda radi u javnom interesu i bude odbrana svakom pokušaju malverzacije SNS-a i SPS-a.

Objavljeno: 07.11.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: