Najoštrije osuđujemo fizičko nasilje Aleksandra Šapića

Kandidat za gradonačelnika Beograda liste „Biramo Beograd“, Dobrica Veselinović, oštro osuđuje fizički napad predsednika Privremenog organa, Aleksandra Šapića, na građane prisutne na javnom događaju posvećenom uklanjanju splavova.

„Najoštrije osuđujem fizičko nasilje odlazećeg gradonačelnika prema grupi građana. Ovakav incident nije iznenađujući, s obzirom na kontinuirano bahato ponašanje koje je postalo zaštitni znak bivšeg gradonačelnika. Zaista je neverovatno da je Beograd vodila osoba koja je više puta pokazala svoju agresivnost i nedostatak poštovanja prema građanima i predstavnicima medija. Beograđani zaslužuju ljude koji će dostojanstveno upravljati gradom. Stojimo čvrsto u odluci da izaberemo Beograd u kojem će gradonačelnik slušati glas građana i uspostaviti odgovoran i transparentan odnos prema medijima”, izjavio je Veselinović.

„Pozivamo građane da na izborima 2. juna pokažemo zajednički stav protiv ovakvog nasilja. Takođe, apelujemo na nadležne organe da omoguće građanima da bez straha javno iznose svoje stavove”, istakao je Veselinović.

Objavljeno: 10.05.24.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: