Koalicija Srbija protiv nasilja predala pobedničku listu za beogradske izbore

Koalicija Srbija protiv nasilja, predala je danas Gradskoj izbornoj komisiji beogradsku pobedničku izbornu listu za izbore koji će se održati 17. decembra.

Pre godinu i po dana na ovo isto mesto došli smo tramvajem, noseći kutije zeleno-leve koalicije i time u srpsku politiku doneli jednu novu energiju, nov pristup i nove teme.

Danas u mnogo većoj koaliciji, izlazimo ponovo na izbore, jači i još ubeđeni i sigurniji da Beogradu treba promena. I da ta promena dolazi. Ta promena je Srbija bez nasilja.

Na ovim izborima Zeleno-levi front sa koalicijom Srbija protiv nasilja, kandiduje politiku koja se bori protiv nasilja, korupcije i politiku koja želi da smanjuje društvene i ekonomske nejednakosti u našem društvu. Kandidujemo politiku koja Beograd vidi kao zelen, održiv i solidaran grad.

“Beograd kakav mi vidimo je grad bez nasilja. To ne znači samo više policijaca i komunalnih policajaca na ulicama, Beograd bez nasilja znači vrtić za svako dete i bezbedne škole.

Beograd bez nasilja za nas znači sigurnost i bezbednost u saobraćaju za sve i povrh svega – dobar javni prevoz.

Beograd bez nasilja znači grad u kome vazduh dišemo, a ne vidimo ga golim okom.

Grad bez nasilja nad zelenilom, infrastrukturom, izgledom i tradicijom grada.

Beograd bez nasilja znači reviziju loših ugovora i dogovora, grad u kome gradske službe služe građanima, a ne povlašćenim tajkunima”, rekao je Dobrica Veselinović, nosilac liste Srbija protiv nasilja u Beogradu.

Zeleno-levi front vas poziva da nam se pridružite u borbi za Srbiju protiv nasilja.

Objavljeno: 12.11.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: