Izborni kongres Zeleno-levog fronta: Krećemo u pobedničku kampanju!

Na Izbornom kongresu Zeleno-levog fronta, Biljana Đorđević i Radomir Lazović, izabrani su za kopredsednicu i kopredsednika partije.

Izabrani članovi predsedništva su: Dobrica Veselinović, Ljubinka Pejčić, Rastislav Dinić, Tamara Maksić i Robert Kozma, dok su na Izbornom kongresu izabrani i članovi Nadzornog i Etičkog odbora, Statutarna komisija, kao i kordinator Političkog saveta. Odabrani tim koji će predvoditi Zeleno-levi front, postaviće temelje za budućnost u kojoj se vrednosti koje delimo ostvaruju, i boriti se za ciljeve i viziju za zelenu i pravedniju Srbiju.

“Izbori su vreme obećanja. Naša prva dužnost i obećanje jeste da ćemo ispuniti zahteve protesta. Dužni smo sami sebi da uradimo sve što možemo da živimo u zemlji bez straha i neizvesnosti. Naše obećanje je da ćemo vratiti osmeh na lice ljudi, znajući da zajedno radimo pravu stvar”, kaže Radomir Lazović.

Ovaj događaj označava ključni trenutak u dugogodišnjoj borbi pokreta Ne davimo Beograd, a sada partije Zeleno-levi front, za bolji Beograd i Srbiju, u kojoj će biti nulta tolerancija za bilo koju vrstu nasilja, u kojoj će se institucije odlučno boriti protiv kriminala i korupcije i u kojoj će svako moći da živi dostojanstveno.

“Jako sam ponosna što smo juče prikupili potpise, danas organizovali Kongres i već sutra krećemo u pobedničku kampanju, koju čekamo sa mnogo samopouzdanja i optimizma”, rekla je Biljana Đorđević.

Zeleno-levi front ovim započinje novo poglavlje, nastavljajući da gradi budućnost u kojoj se čuvaju prirodni resursi, promoviše održivost, i život u blagostanju i pravdi.

Objavljeno: 06.11.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: