Izbori 2023: Protest zbog krađe izborne volje građana

Iza nas je još jedan ciklus izbora u kome je Srpska napredna stranka pokazala da je spremna na sve neregularnosti, ucene i mahinacije kako bi opstala na vlasti u Srbiji i Beogradu. Videli smo reke autobusa fantomskih glasača, razbijene glave naših kontrolora i besramnu kupovinu glasova.
Naši kontrolori i ljudi na terenu, uložili su nadljudske napore kako bi odbranili izbornu volju građana u nemogućim i neregularnim uslovima. Krivotvorena izborna volja građana pokazuje da je, i pored svih neregularnosti ZLF i koalicija Srbija protiv nasilja prema preliminarnim informacijama, postigla rezultat od 23.3% podrške građana na nivou republike. U Vojvodini 21.5%, a u Beogradu 35.3% procenata podrške.
U narednim danima uradićemo detaljnu analizu koja će pokazati koje stvari smo mogli da uradimo bolje, a koje aktivnosti mogu i pored svih neregularnosti dovesti do rušenja SNS vlasti u Srbiji, Vojvodini i Beogradu.
ZLF i Srbija protiv nasilja vas pozivaju večeras, u ponedeljak 18. decembra u 18h, ispred Skupštine grada Beograda (Stari dvor) na protest zbog krađe izborne volje građana.

Objavljeno: 18.12.23.

Podeli vest!

Pročitaj i ovo: